Η ιστοσελίδα της Εράτυρας ξεκίνησε το 2007 όταν ακόμη το ίντερνετ δεν είχε διεισδύσει παντού και οι περισσότεροι το αγνοούσαν.

Το κάναμε στον ελεύθερο χρόνο μας γιατί μπορούσαμε σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ στον τόπο που μας μεγάλωσε.

Το κάναμε για να φέρουμε τους Σελτσιώτες από όλα τα μέρη της γης κοντά στην Εράτυρα σε μια εποχή που δεν υπήρχε Facebook

Πλέον το ίντερνετ έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του και έχουμε περάσει σε μια σύγχρονη εποχή όπου η τεχνολογία επηρεάζει άμεσα τις ζωές μας καθημερινά.

Το 2016 βρισκόμαστε στην 3η έκδοση του eratyra.gr που υποστηρίζει και φορητές συσκευές ( κινητά, ταμπλέτες κτλ)

Η όλη προσπάθεια έχει γίνει στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο με προσωπικό κόστος χωρίς η σελίδα να έχει σχέση με καμία δημοτική ή πολιτειακή αρχή.

Η όλη προσπάθεια θα ήταν ελλιπής χωρίς την βοήθεια:

της Ευθυμίας Σιώζιου που έκανε όλες τις αγγλικές μεταφράσεις, έγραψε τα περισσότερα κείμενα και τράβηξε τις φωτογραφίες της πρώτης ιστοσελίδας

στην τελευταία έκδοση έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε σπουδαίο ιστορικό υλικό από

τον κ Ιωάννη Πήτα που με την καταγραφή, ψηφιοποίηση και αποκατάσταση παραδοσιακών τραγουδιών της Ερατυρας δημιούργησε ενα καταπληκτικό μουσικό αρχείο

τον κ Γεώργιο Σιαπερα που με την ψηφιοποίηση και οργάνωση των φωτογραφιών του παλιού φωτογράφου της Εράτυρας, Παναγιώτη Ζιάμου ζωντάνεψε τις μνήμες και αναμνήσεις όλων των Ερατυραιων.

τον κ Γεώργιο Βαρκα για τα άρθρα του

την Ένωση Ερατυραίων για τα βιβλία που μας παραχώρησε

Για τα καθημερινά μασλάτια (συζητήσεις) μπορείτε να χρησιμοποιείτε την σελιδα στο facebook για μια ποιο άμεση επικοινωνία

Οτιδήποτε ιστορικό υλικό που έχετε και αξίζει να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να το ανεβάσουμε.

Μπορεί να είμαστε ένα μικρο χωρίο σε μέγεθος αλλά μεγαλώσαμε με την εικόνα ότι είμαστε κάτι μεγάλο σε πολιτισμό και παράδοση.

Με τιμή

Αναστάσιος Τσίμπλινας ( Διαχείριση , Σχεδιασμός και Κατασκευή της Ιστοσελίδας )