Χαιρετισμοί (Κοινότητας Εράτυρας , Δήμος, Εμπορικός Σύλλογος)

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΑΤΥΡΑΣ : ένα νέο ξεκίνημα.

Καλωσορίζουμε την νέα ψηφιακή εφημερίδα – περιοδικό της Εράτυρας, που ξεκινάει με ενθουσιασμό το ταξίδι της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των απανταχού Ερατυραίων. Η νέα προσπάθεια φιλοδοξεί να καλύψει τις ειδήσεις, να φιλοξενήσει σχόλια, απόψεις, προτάσεις, που αφορούν την Εράτυρα και ενδιαφέρουν τα τέκνα της.

Θα προσπαθήσουμε να κυκλοφορεί κάθε τετράμηνο και θα περιέχει επίσης, όλα τα κοινωνικά νέα, δηλαδή γεννήσεις παιδιών, αρραβώνες, γάμους, θανάτους κλπ και εν γένει όλα τα γεγονότα που συνέβησαν το διάστημα που πέρασε. Θα περιέχει διαφημίσεις, ένα σημαντικό βήμα για τους σπουδαίους Ερατυρείς επιστήμονες και επιχειρηματίες.

Να βοηθήσουμε, λοιπόν , όλοι μας να φτάσει αυτή η προσπάθεια σ’ όλο τον κόσμο που υπάρχουν Ερατυρείς, πρώτης , δεύτερης και τρίτης γενεάς. Να φτάσει σε όλους το άρωμα της Εράτυρας, οι ειδήσεις, τα γεγονότα, η νοσταλγία.

Να παρακαλέσουμε τον κόσμο να πάρει το πληκτρολόγιο στα χέρια του και να γράψει, τις κρίσεις του, τις απόψεις του, τις προτάσεις του, τα ενθυμήματα του, για την γενέτειρα του. Καλοτάξιδη και μακροημέρευση ευχόμαστε !

Για την Κοινότητα Εράτυρας

Ο πρόεδρος

Γιώργος Κ. Βάρκας

——————————————————————

Καταθέτω τις θερμότερες ευχές μου, στην προσπάθεια του ηλεκτρονικού περιοδικού, για μια  δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης. Αποτελεί αναμφίβολα ένα απαραίτητο μέσο επικοινωνίας, ένα έργο αντικειμενικής καταγραφής των γεγονότων και ενημέρωσης του κοινού.    Εύχομαι να κερδίσει το σεβασμό των πολιτών και να εδραιωθεί στη συνείδηση όλων μας, αποκτώντας το κύρος που χρειάζεται. Η προσπάθεια να μη σταματήσει και να βελτιώνεται συνέχεια.                                                                                           

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Κοινωνικών Υποθέσεων

 Νικολέτα Τσούκα-Πάτρα

————————————————————————————

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να χαιρετίσω και να καλωσορίσω τους απανταχού Ερατυρείς στην νέα ηλεκτρονική εφημερίδα του αγαπημένου μας χωριού και να ευχηθώ τα καλύτερα. Καθώς τα γεγονότα ανά τον κόσμο τρέχουν, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στις ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα γύρω μας γεγονός που μας αναγκάζει να συμβαδίσουμε με τα νέα δεδομένα και την τεχνολογική εξέλιξη. Μέσα από αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια η ηλεκτρονική εφημερίδα της Εράτυρας θα αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας, ενημέρωσης και διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς των Ερατυραίων αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Αντιδήμαρχος Αγροτικής ανάπτυξης, οχημάτων, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας

Πήττας Θεόδωρος

———————————————————————–

Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Εράτυρας καλωσορίζει τη νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της Εράτυρας, σε μια δύσκολη εποχή, και ευχόμαστε να είναι μια φωνή ενημέρωσης και πληροφόρησης σε υγιή βάση, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την τοπική κοινότητα.

Ευχόμαστε στο καινούριο ξεκίνημα να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή συνεργασία.                                                                  

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Εράτυρας