Καλώς ήρθατε στην νέα έκδοση της Ιστοσελίδας.

Αισίως φτάνουμε στην 4η έκδοση της στο δωδέκατο χρόνο λειτουργίας της.

Αρχικά, από το 2007 όταν το ίντερνετ ήταν στο ξεκίνημα, φτάνοντας σήμερα οπού έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Η νέα ιστοσελίδα υποστηρίζει καλύτερη πλοήγηση και διαδραστικότητα σε σταθερές και κινητές συσκευές και επίσης καλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Στόχοι της Ιστοσελίδας είναι

-Να ζωντανέψει μνήμες και να βοηθήσει ανθρώπους να ανακαλύψουν τις ρίζες των προγόνων τους.  Μέσω της Ιστοσελίδας πολλοί ανά τον κόσμο περιηγήθηκαν στην Ιστορία της Εράτυρας και επίσης επισκέφθηκαν την Εράτυρα για να δουν από κοντά τις “ρίζες τους”

-Να προβάλει ένα Ιστορικό Ψηφιακό αρχείο που θα είναι εύκολα προσβάσιμο και δωρεάν για όλους. Από τον μαθητή ή τον Παππού, από την Εράτυρα μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική θα υπάρχει άμεση δυνατότητα πρόσβασης σε φωτογραφίες, τραγούδια, βιβλία, ιστορικά κείμενα κτλ.

Πίσω στο 2007 έδωσα μια υπόσχεση ότι θα έχουμε την καλύτερη ιστοσελίδα χωριού της περιοχής και θα προσπαθώ να την κρατήσω όσο γίνεται παρά το εργασιακό και χρηματικό κόστος που έχω επωμισθεί προσωπικά.

Αν έχετε ιστορικό υλικό που θέλετε να μοιρασθείτε στην ιστοσελίδα ( φωτογραφίες, κείμενα , ιστορίες, βίντεο κτλ. ) ή κάποιο άλλη ιδέα να βοηθήσετε παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω Email και θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Πλέον υπάρχει διαθέσιμος μεγάλος όγκος αρχείου μετά την ψηφιοποίηση των βιβλίων, περιοδικών κτλ. και ανά εβδομάδα θα προβάλλεται τμηματικά.  

Για τα καθημερινά νέα της Εράτυρας μπορείτε να συμμετέχετε στην Ομάδα στο Facebook

 

Με τιμή

Αναστάσιος Τσίμπλινας